OM LION MEDIA

Vi skruer op for dine budskaber og ned for støjen, så dine kunder kan høre dig.

HVORFOR LION MEDIA?

 

Efter 15 års erfaring med Markedsføring, besluttede stifter af LION Media, Martin Coops i august 2018, at samle de dygtigste folk i branchen og starte sit eget marketing bureau. Men hvorfor?

Martin var træt af, at se andre bureauer snakke ned til deres kunder ved at bruge smarte marketing termer, istedet for at have fokus på at skabe masser af VÆRDI for kunderne.

Og levere varen, overholde løfter og aftaler frem for at love guld og grønne skove, der aldrig bliver til noget.

Martin er passioneret nørd med stort N, og har hjulpet utallige virksomheder og brands gennem årene med sin ekspertviden.

“LION Medias vision er, at løfte vores kunder op, så de føler sig som konger.. Dét gør vi ved at hjælpe og guide dem, så de står meget stærkere.

Som løven der står og betragter sit kongerige fra den højeste klippetop, styrker vi vores kunders brand, så de kan tjene flere penge og have fokus på dét, som de brænder mest for.”

 

KORT OM STIFTEREN OG ONLINE RESULTATER

Martin Coops har egenhændigt skabt en af Danmarks største sociale mediesider med over 250.000 følgere på Facebook og Instagram og har mere end 3 millioner visninger på Youtube. Han er kendt for at være manden bag de innovative ideer, da han om nogen formår at anskue tingene fra nye og anderledes vinkler. Dette talent er ikke gået ubemærket hen, og Martin har således været nomineret til IVÆKSTprisen som Årets Vovehals.

Martin er ham du ringer til, når der skal tænkes ud af boksen og nye idéer skal på bordet. Der er ikke langt fra idé til handling og han formår at skubbe klienterne tættere på deres kunder ved at styrke deres brandidentitet og indhold. Han kender de essentielle redskaber bag at vækste både nationalt og internationalt.

Martin har været Head of Marketing i det verdensomspændende sportsbrand “JIYO”, som er et af verdens førende brands i genren og repræsenterer nogle af verdens bedste atleter inden for genrerne parkour & freerunning.

Martin har endvidere 15 års erfaring med fotografproduktion – både foran og bag kameraet. Han har produceret reklamefilm og kan tage æren for videoidéer, der er gået virale verden over.

Han er ekspert i oplevelsesøkonomi, hvor kunden gives den bedst mulige oplevelse, uanset om det drejer sig om en fysisk butik eller i en online handel: Martin har igennem mange år drevet succesfulde webshops – og har været projektleder på endnu flere. Han hjælper klienter med at skabe et website, der tager brugeroplevelsen til næste niveau og gør jeres online website til mere end bare et sted, man shopper varer eller ydelser.

Som ekspert i online handel ved Martin at oplevelsen, indhold, retorik og opsætning er altafgørende for kunders lyst til at handle hos jer og ikke mindst at vende tilbage igen.

LION Media består i dag af eksperter indenfor websites, SEO optimering, Facebook og Google annoncering, copywriting og billede- og filmproduktion.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre mod et højere mål.