HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Lad os sammen finde en løsning, der matcher jeres behov og mål.

VORES KOMPETENCER

ONLINE IDENTITET

Ved at skabe en stærk online-identitet, ved din målgruppe helt præcis, hvem I er, hvad I står for og hvad I tilbyder.

Uanset om det er ydelser, produkter eller budskaber I ønsker at dele med omverden, er en klartdefineret, velovervejet online identitet helt afgørende for at komme succesfuldt i mål.

Vi hjælper jer med at bygge jeres online-identitet op dér hvor jeres målgruppe befinder sig.

CONTENT DER BRÆNDER IGENNEM

Sociale Medier kan virke skræmmende og overskuelige at kaste sig ud i. Og selvom I måske har været på diverse sociale medier i mange år, kan det alligevel være svært at navigere rundt i, og derfor oplever I, at I ikke når jeres fulde udbytte. 

Og når man løber forvildet rundt på de sociale medier, koster det hurtigt virksomheden mange ressourcer og ikke mindst dyrebar tid.

Heldigvis kræver løsningen ikke, at I opfinder den dybe tallerken eller skal skabe en helt ny online-identitet. Og her kommer vores ekspertise på banen:

Hvis I fortæller os, hvad essensen i jeres virksomhed er, sørger vi for at formulere og formidle det på de rette kanaler. Vi skaber indhold, der harmonerer med jeres værdier og budskaber – så I fremover vil brænde igennem hos målgrupper.

w

STORYTELLING

Tilbage i gamle dage, altså før internettes tilblivelse, urbaniseringen og skabelsen af det moderne samfund – var STORYTELLING omkring bålet ugens højdepunkt. Det var her hele stammen samledes om aftenen, talte og fortalte historier.

Delingen af historier, spændende fortællinger og en social snak om dagens højdepunkter er ligeså anvendt og relevant i dag som dengang. Måden vi gør det på har bare skiftet form. I dag mødes vi på de sociale medier og deler vores historier dér.

Et succesfuldt brand har opnået dets stærke position ved at mestre storytelling. Vi skaber fortællinger, der styrker jeres brand men vi giver dig også værktøjerne til, hvordan du kommer igang med dén disciplin, så du succesfuldt fortæller DIN historie på de sociale medier og skiller dig ud fra konkurrenterne med engagerende indhold.